Hasbi TUT - Müdür

1973 yılı Ordu ili Ulubey ilçesi doğumludur. İlkokulu Yukarı Kızılen köyünde, Orta okulu Ordu Hamdullah Suphi Tantıöver Ortaokulunda, Liseyi Ordu Lisesi´nde bitirdi. Üniversiteyi ise Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğini bitirdi. Yüksek Lisans Proğramını Başkent Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında tamamladı.1999 yılında Ordu ili Perşembe İlçesi Çaka / Çaytepe Lisesinde göreve başladı. Sırasıyla Perşembe Lisesi Ordu Atatürk Lisesi, Ordu Cumhuriyet Lisesi ve Ordu Başöğretmen Anadolu Lisesi´nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yaptı. 2013-2018 Başöğretmen Anadolu Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı, 2018 yılından itibaren Başöğretmen Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 1 Erkek çocuk babasıdır.